Korak naprej s psihoterapevtsko pomočjo

Prejšnji teden sem srečala kolegico čisto po naključju v nakupovalnem centru. Po dolgi kavi sva se odpravili še skupaj nekaj pojest. Ker se že dolgo nisva videli, sem jo malo spraševala kako ji gre. Povedala mi je za hude stiske, ki jih je doživela v prejšnjem letu. Zapustil jo je dolgoletni partner, mama ji je umrla, v službi je imela probleme. Resnično ni bilo njeno leto. Ko je začutila, da bo morala na sebi nekaj spremeniti, se je odločila za pomoč. Psihoterapija Maribor ji je rešila življenje, po njenih besedah. Ker je bila meni psihoterapevtska pomoč popolna neznanka, sem jo malo več vprašala o tem. Psihoterapija je način reševanja čustvenih težav in osebnostnih stisk. Cilj psihoterapije je odpravljanje škodljivih vzorcev in navad, ki negativno vplivajo na naše življenje, ovirajo uresničevanje naših potencialov in na splošno nas ovirajo pri napredku v vsakdanjem življenju.

Pogovor in zaupanje

Še bolj me je zanimalo kako to, da ji je ravno psihoterapija Maribor prinesla takšno spremembo v življenju. Rekla je, da je sicer že pred tem poskusila pri psihoterapevtu, a se žal ni ujela z njim popolnoma. Potem pa je po priporočilu znanke obiskala psihoterapijo Maribor in bila popolnoma presenečena nad dobro energijo in dobrim občutkom ob pogovoru s psihoterapevtom. Pravi, da mu je popolnoma zaupala in da ji je pogovor resnično dobro del. Ob vsakem obisku se je bolje počutila in prav vedela je, da ji psihoterapija Maribor pomaga k uresničevanju njenih življenjskih ciljev.

Vsakokrat se je otresla večjega bremena in počutila se je bolje in lažje. Govorila je o težavah s partnerjem, o njenem razmišljanju in dojemanju medosebnih odnosov, o žalovanju za mamo. Sočasno s pogovorom je prebolevala partnerjev odhod in mamino smrt. Dojela je, da se mora naučiti sprejemati življenje takšno kot je, videti pozitivne stvari, ceniti malenkosti in se truditi za lastne uspeh in zadovoljstvo.

Brez zadržkov po pomoč

Po njenih besedah bi prav vsakomur priporočila tako dobrega psihoterapevta, kot ga je imela ona v okviru psihoterapije Maribor. Ni potrebno imeti nobenih zadržkov v težkih trenutkih v življenju. Odločitev za psihoterapijo je pomemben korak na poti k boljšemu življenju.

Preberite si še, kako si lahko razpoloženje popravite tako, da si omislite povsem unikatna oblačila za denimo zabavo, praznovanje ali obdarovanje ter promocijo. Potisk majic vam lahko naredi podjetje iz Maribora, sicer pa si več preberite tako, da sledite povezavi.

Članki iz iste kategorije: