Za podaljševanje trepalnic v Mariboru

Dolge, goste in zavite trepalnice, naredijo žensko čutno in zapeljivo, zato je bilo ličenje in kodranje trepalnic od nekdaj priljubljeno. Če smo še pred kakšnimi petimi leti ženske uporabljale kodralnik trepalnic in te nato obilno obložile z maskaro, pa to danes ni več potrebno. Konec je vsakdanjega ličenja in nanašanja črnega barvila s ščetko, konec uporabe nerodnega (in na pogled strašljivega) kodralnika, konec odstranjevanja črnine z oči vsak večer – in zbujanja s temnimi lisami okoli vek.

Sodobna rešitev?Podaljševanje trepalnic Maribor oziroma podaljševanje v tamkajšnjem studiu Beaute.

Zakaj prav podaljševanje trepalnic Maribor?

V studiu Beaute bodo za zapeljive dolge in močne trepalnice poskrbele kozmetičarke, ki so v ta namen pridobile licenco na podlagi zahtevnega izobraževanja. Podaljševanje trepalnic namreč ni nekaj, s čemer bi se lahko ukvarjal prav vsakdo – potrebna je natančnost, poleg te pa tudi veliko znanja in prakse, saj gre dejansko za delo na vekah, torej na očeh, ki so še kako pomembno čutilo in poleg tega izjemno občutljive.

podaljsevanje-trepalnic-maribor

Da je za podaljševanje trepalnic Maribor najboljši, pa obstaja še en razlog – če boste cenik primerjali s cenami v Ljubljani, boste hitro ugotovili, da so precej bolj prijazne. Res je sicer, da smo ženske pripravljene za lepoto odšteti kar veliko, a nobenega razloga ni, da bi plačale več, kot je potrebno. Materiali vrhunske kakovosti in strokovno delo so na Štajerskem pač bolj dostopni. Torej naj bo izbira za podaljševanje trepalnic Maribor – kadar se tja odpeljete po drugih opravkih, si zagotovite še termin v kozmetičnem studiu Beaute.

Kako vam podaljševanje trepalnic zagotovi čaroben pogled?

Pri podaljševanju trepalnic se vašim obstoječim trepalnicam dodajo še dodatne, ki se lepijo dlačica za dlačico. Pred tem se je potrebno s kozmetičarko posvetovati tako glede dolžine kot glede debeline izbranih trepalnic. Dobro svetovanje je vsekakor potrebno, da se zaradi podaljškov ne poškoduje naravnih trepalnic.

Debelina se običajno izbere glede na obstoječe trepalnice, pri njej pa vsekakor ne gre pretiravati, saj je lahko videz sicer že na prvi pogled nenaraven. Pri dolžini pa se vedno poskrbi za namestitev različnih dolžin v loku – v notranjem kotičku očesa so trepalnice krajše.

Vas zanima več in bi radi imeli čudovite trepalnice, ki jih ni potrebno ličiti z maskaro, tudi sami? Preverite podaljševanje trepalnic Maribor, najbolje kar na spletni strani beaute.si, kjer boste našli več informacij, prav tako pa bodo veseli vaših vprašanj.

Preberite si tudi o tem, kje je mogoča pedikura Maribor.

Članki iz iste kategorije: