Strokovna estetska pedikura v Mariboru

Večino vaših dni preživite na nogah. Pravilna in kvalitetna nega stopal razbremeni celotno vaše telo. Doma lahko poskrbite zgolj za delno pedikuro, s katero začasno blažite težave. Pomembno je, da si vsaj enkrat mesečno privoščite razvajanje nog. Strokovna nega stopal poskrbi za vaše živahne korake brez bolečin.

Pedikura za moške in ženske

Pedikura Maribor je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim. Redno negovana stopala so pogoj za hojo brez bolečin, žuljev in otiščancev. Z redno oskrbo nog pravočasno odpravite prekomerno potenje in neprijetne vonjave stopal. Preprečite tudi nastanek glivic, kurjih očes, vraščenih nohtov in trde kože. V primeru, da predolgo odlašate z zdravljenjem vraščenih nohtov, se stanje lahko poslabša do te mere, da bo potrebna operacija. Vaša stopala morajo biti zato vedno redno negovana in vzdrževana.

Strokovna nega s pravilnim negovalnim priborom

Nega in pedikura Maribor je izvedena strokovno in neoporočeno. Pedikerka nego stopal izvaja s sterilnimi pripomočki in z rokavicami za enkratno uporabo. Namakalno banjico pred vsako uporabo ustrezno sterilizira. S tem prepreči možnost nastanka glivic ali drugih kožnih bolezni. Obenem uporablja dezinfekcijska sredstva, kreme in preparate proti glivičnim okužbam ter posebno tekočino za mehčanje trde kože.

Potek strokovne oskrbe nog

Pedikerka najprej pregleda stanje stopal stranke ter na podlagi morebitnih poškodb ali vraščenih nohtov predlaga nadaljnjo nego. Nega zdravih stopal se začne z namakanjem in mehčanjem kože v vroči vodi. Pedikerka nato odstrani trdo kožo, očisti kurja očesa, oskrbi vraščene noht in neguje otiščance. Postopek zaključi s striženjem in oblikovanjem nohtov ter nežno masažo stopal s kremo za nego nog.

Pedikura ni zgolj odstranjevanje trde kože

Nega nog ni namenjena zgolj odstranjevanju trde kože in lakiranju nohtov. Pedikerke vam po negi nežno in temeljito zmasirajo stopala in nart. Masaža poveča prekrvavitev in deluje tudi protibolečinsko. Z masažo se odpravijo morebitni vozli in manjše otekline zaradi nepravilne obutve. Nežna masaža je odličen zaključek sproščujoče nege stopal.

Članki iz iste kategorije: